no power to my ignition switch on a yamaha 115 4stroke outboard
Results 1 to 2 of 2
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n
\r\n mvo\r\n \r\n
\r\n mvo is offline\r\n\r\n \r\n
\r\n \r\n New TF Poster - Not a Tidal Fish Subscriber\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n
Join Date
May 2019
\r\n \r\n \r\n
Posts
1
\r\n \r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n \r\n

\r\n Default no power to my ignition switch on a yamaha 115 4stroke outboard\r\n

\r\n \r\n\r\n\r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n I am not a mechanic..... I have a three year old Yamaha 115 outboard and there in no power getting to the ignition switch and therefore the motor won\'t start and the dash with gages also will not come on. The battery is fully charged and the power does not seem get to the ignition switch. The trim switch on the motor is fine however no power to trim from controller/ignition. I used it last at the end of summer last year and all was fine. Went out to crank it up and nothing?? Help please. What fuses I found were all solid, the motor is like new... I did leave the throttle engaged (in the reverse position) over the past months only to prevent the cover from ripping from snow...
\r\nSuggestions????\r\n
\r\n
\r\n\r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n -' + '->\r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n -' + '->\r\n
\r\n
\r\n
\r\n\r\n'; pd[3362467] = '\r\n
  • \r\n\r\n\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n #2\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n Tracker12\r\n \r\n
    \r\n Tracker12 is offline\r\n\r\n \r\n
    \r\n \r\n Dedicated TF Poster - Not a Tidal Fish Subscriber\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    Join Date
    Sep 2003
    \r\n \r\n \r\n
    Posts
    366
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n

    \r\n Default \r\n

    \r\n \r\n\r\n\r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n Having seen friends cause more trouble than good messing with an OB themselves. My recommendation is to take it to a reputable mechanic\r\n
    \r\n
    \r\n\r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n -' + '->\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n -' + '->\r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
  • \r\n'; // next/previous post info pn[3357361] = "3362467,3362467"; pn[0] = ",3357361"; pn[3362467] = "3357361,3357361"; // cached usernames pu[0] = guestphrase; pu[206025] = "mvo"; pu[15443] = "Tracker12"; // -->

    Threaded View

    1. #1
      New TF Poster - Not a Tidal Fish Subscriber
      Join Date
      May 2019
      Posts
      1

      Default no power to my ignition switch on a yamaha 115 4stroke outboard

      I am not a mechanic..... I have a three year old Yamaha 115 outboard and there in no power getting to the ignition switch and therefore the motor won't start and the dash with gages also will not come on. The battery is fully charged and the power does not seem get to the ignition switch. The trim switch on the motor is fine however no power to trim from controller/ignition. I used it last at the end of summer last year and all was fine. Went out to crank it up and nothing?? Help please. What fuses I found were all solid, the motor is like new... I did leave the throttle engaged (in the reverse position) over the past months only to prevent the cover from ripping from snow...
      Suggestions????

    Similar Threads

    1. Need Some Help 2004 Yamaha 4-stroke 115 HP - VS - Evinrude Ocean Pro 115 HP 2-stroke
      By thill in forum Chesapeake Angler - The Original Board - Maryland Angler
      Replies: 22
      Last Post: 07-02-2017, 10:26 PM
    2. 2004 Yamaha 115 2-stroke outboard question.
      By fulchej1 in forum Boat and Motor Talk
      Replies: 1
      Last Post: 05-21-2010, 01:10 PM
    3. HELP!! Ignition key switch shot..
      By Bottom Knocker in forum Boat Electronics and General Electronics
      Replies: 5
      Last Post: 06-15-2008, 07:48 AM
    4. Ignition Switch Stolen / need help re-wiring
      By weatherdave in forum Virginia Angler
      Replies: 11
      Last Post: 09-05-2007, 10:25 PM

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  

    Link to Us   Subscription Information   Advertise   Privacy Policy   Resources   Contact Us   About Us

    ©2012 TidalFish.com. All Rights Reserved.